Vypracovanie HACCP plánu na mieru
Analýza nebezpečenstva a kritické kontrolné body (HACCP) je systém, ktorý zabraňuje kontaminácii v potravinárskom priemysle a zabezpečuje bezpečnosť a kvalitu potravín. Vypracovanie HACCP plánu je logické, objektívne a štandardizované od jedného odvetvia k druhému. Ak existuje riziko, HACCP na to upozorní a zavedú sa preventívne opatrenia a predchádza sa možným rizikám. Kontrolou a monitorovaním hlavných rizík je jednoduchším spôsobom ako zaistiť bezpečnosť produktov.
HACCP je systém riadenia, ktorým kontroluje potenciálne nebezpečenstvá pri výrobe potravín. Zaoberá sa bezpečnosťou potravín, analýzou širokého spektra nebezpečenstiev počas výrobného procesu.
Ponúkame vypracovanie HACCP plánu na mieru pre reštauračné podniky, gastro prevádzky, bufety a potravinárske podniky:
Všetky subjekty, každá fyzická alebo právnická osoba ,ktorá akokoľvek manipuluje s potravinami má povinnosť mať vypracovaný, zavedený a na prevádzke prítomný HACCP plán. Túto povinnosť upravuje legislatíva.
ZÍSKAJTE VIAC INFORMÁCIÍ
Kontaktné informácie : Fakturačné údaje :
Prevádzka ( OC AVENUE ) MIVEX 3M
Štefániková 6295/16
066 01 Humenné
Health & Safety First, s.r.o.
IČO : 529 14 674
DIČ : 2121181172
Sídlo : Štefánikova 1549/18
Odkazy:
© Copyright 2022 MIVEX 3M. Všetky práva sú vyhradené. Internetové stránky zabezpečuje DEENZO.com