Vypracovanie HACCP plánu na mieru
Analýza nebezpečenstva a kritické kontrolné body (HACCP) je systém, ktorý zabraňuje kontaminácii v potravinárskom priemysle a zabezpečuje bezpečnosť a kvalitu potravín. Vypracovanie HACCP plánu je logické, objektívne a štandardizované od jedného odvetvia k druhému. Ak existuje riziko, HACCP na to upozorní a zavedú sa preventívne opatrenia a predchádza sa možným rizikám. Kontrola a monitorovanie hlavných rizík je jednoduchší spôsob ako zaistiť bezpečnosť produktov.
HACCP je systém riadenia, ktorý kontroluje potenciálne nebezpečenstvá pri výrobe potravín. Zaoberá sa bezpečnosťou potravín, analýzou širokého spektra nebezpečenstiev počas výrobného procesu.
Ponúkame vypracovanie HACCP plánu na mieru pre reštauračné podniky, gastro prevádzky, bufety a potravinárske podniky:
Všetky subjekty, každá fyzická alebo právnická osoba ,ktorá akokoľvek manipuluje s potravinami má povinnosť mať vypracovaný, zavedený a na prevádzke prítomný HACCP plán. Túto povinnosť upravuje legislatíva.
ZÍSKAJTE VIAC INFORMÁCIÍ
Kontaktné informácie : Fakturačné údaje :
Maroš Veliký
Obchodný riaditeľ a školiteľ
0905 671 439
marosveliky@mivex3m.sk
Ing. Martina Dubjaková
Asistentka riaditeľa
0948 947 300
dubjakova@mivex3m.sk
Mária Veliká
Vedúca kancelárie
0911 522 361
velika@mivex3m.sk
(Projekt ÚPSVaR pre nezamestnaných)
Ing. Ondrej Duhoň
Vedúci oddelenia BOZP a PO
0911 747 300
duhon@mivex3m.sk
(Projekt ÚPSVaR pre zamestnaných)
Jozef Stebnický
Technik PO
0940 983 300
stebnicky@mivex3m.sk
Odkazy:
© Copyright 2023 Health & Safety first s.r.o. Všetky práva sú vyhradené. Internetové stránky zabezpečuje DEENZO.com